Marleo smart living

Višegodišnje iskustvo u gradnji drvenih objekata od prirodnih materijala , te želja za modernim izgledom dovela nas je do stvaranja tima s kojim od dizajna dovodimo objekte do završetka za investitore.

Marleo Living Tim je ovdje da vas vodi kroz sve stupnjeve razvoja vašeg objekta, od samog idejnog projekta, 3D vizualizacije pa do same proizvodnje objekta i postavljanja na traženu lokaciju po sistemu ključ u ruke.

Novigrad 2022

Tiny House Grabovac

Osnovni elementi od kojih se grade kuće napravljeni su od najkvalitenijih šperploča 15 do 25 mm, velike čvrstoče i otpornosti na vanjske utjecaje.

Marleo Tim vas vodi kroz sve stupnjeve, od početnog idejnog projekta, traženja dozvola, projektiranja objekta, pa preko proizvodnje svih potrebnih elemenata i na kraju od temelja do krova izrade vaše kuće iz snova.

Izrada interijera

učestala pitanja i odgovori

Naravno, mogučnost postavljanja vrtne kućice ili obiteljske kuće moguća je u svim dijelovima Hrvatske kao i na području Europske Unije. 

Marleo Tim može u dogovoru sa investitorom preuzeti sve poslove od samog projektiranja, traženja dozvola za gradnju, izrade temelja, stavljanja objekta pod krov, te završnih radova do nivoa “Ključ u ruke”. Ukoliko želite imamo u Timu sve potrebne projektante, nadzor i izvođače koje možete ali i ne morate koristiti pri procesu gradnje. 

Osnovni elementi rade se od visokokalitetnih vodootpornih šperploča čija debljina ovisi o potrebi i veličini objekta. Više o materijalim možete pročitati na stranici o materijalima. 

Svi objekti rade se po narudžbi i u dogovoru sa željama investitora, od gotovih objekata nekada postoje vrtne kućice, ovisno o trenutnoj ponudi. 

Sama gradnja objekta ovisi o tipu građevine, ali princip je isti, priprema terena za postavljanje objekta, izrada svih potrebnih panela, te postavljanje panela, krova i stolarije na lokaciji objekta. 

Ovisno o veličini objekta, kreće se od info. ponude za usluge koje bi odradili za vas, te ukoliko je ponuda prihvatljiva ide se na drugu fazu gdje u dogovoru s projektantom u suradnji sa investitorom dogovaramo detalje objekta i nakon razrade dobije se oficijalna ponuda i rokovi do postavljanja objekta na lokaciju. 

Gradnja naravno ovisi veličini objekta kao i o ugovorenim stupnjevima izvedbe. Gradnja manjih drvenih objekata, npr. vrtnih kućica traje od 2 do 5 dana u proizvodnji, te dan-dva na postavljanju na lokaciji. Za obiteljske kuće, oko mjesec dana pripreme elemenata, a samo postavljanje pod krov je od 5 do 15 dana radnih dana ovisno o veličini zahvata.

Promjene su moguće, osim ako nije ograničeno minimalnim projektnim uvjetima. Naravno uz dogovor između izvođača i investitora. 

IZGRADNJA PARTNERSKIH ODNOSA SA INVESTITORIMA

NEVen

CEO Marleo d.o.o.

"VOĐENI IDEJOM ZA IZGRADNJOM MODERNIH OBJEKATA UZ NOVE TEHNOLOGIJE I BLAGODATI DRVENIH ELEMENATA POKRENULI SMO VIŠE PROJEKATA GRADNJE OBJEKATA OD POČEtne IDEJE DO POTPUNOG ZAVRšETKA.”

DA LI STE SPREMNI GRADITi BUDUČi objekt S NAMA?

Javite se kako bi vam Marleo Tim pomogao u vašem putu prema realizaciji vašeg objekta